Ексклюзиви
пʼятниця, 27 жовтня 2017 06:06

Закохані, котрих розлучив суворий батько, знову разом через 40 років
4

Білл і Мадлен в 1978 році
Фото: ВВС
Пара одружилася в серпні
Продюсер попросила пару зобразити освідчення на камеру
Пара одружилася в серпні

Білл Брукман зізнався в коханні своїй Мадлен Коберн ще в 1978, коли йому було 23, а їй — 16. Батьки заборонили дівчині зустрічатися з ним.

Зворушливу історію, котра доводить, що кохання варте очікування, розповів ВВС.

Мадлен згадує, що побачила Білла ще в дитинстві — він ходив до школи з її братом. Чоловік пригадує, що тоді ставився до неї лише як до маленької дівчинки.

Ближче вони познайомилися в 1978. Мадлен грала у виставі, режисером якої був Біл. Хлопець запросив її на побачення і Мадлен сказала "так". Але батько дівчинки заявив, що Білл надто схиблений на мистецтві, і заборонив доньці зустрічатися з ним.

"Я був розчарований. Але що поробиш, таке життя", - згадує Білл, який тоді не міг собі уявити, чому Мадлен раптом розірвала стосунки.

Мадлен, спеціаліст зі культурного спадку та об'єктів мистецтва, так ніколи й не одружилася. Білл, котрий став актором, має двох синів від попереднього шлюбу.

Їх шляхи перетнулися у 2008, коли вони працювали над спільним проектом в школі, і Білл повторив свою пропозицію — аж через чотири роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара зробила весільну фотосесію після 60 років у шлюбі

"Повороти долі іноді бувають дуже дивними. Але що маю сказати, іноді воно того варте — почекати 40 років", - ділиться думками Білл.

Коли у 2012 році в пари таки відбулося перше побачення, Білл повів Мадлен до пабу, до котрого планував повести її в 1978 році.

" Це було дуже мило", - згадує Мадлен.

Білл зробив коханій пропозицію під час запису інтерв'ю на радіо-станціїї ВВС. Жінка не дала відповіді. Продюсер попросила їх все-таки попозувати на камеру, щоб було схоже, ніби Мадлен відповіла "так".

"Фактично, через те, що ми не побралися, коли були молодими, ми прожили дуже насичене життя", - говорить Мадлен. - Ми знайшли один одного знову. Це була дуже особлива подія для нас. Я думаю, саме тому ми дуже дуже щасливі," - додає вона.

"Я мала честь вперше записати пропозицію одружитися. Для мене це стало повною несподіванкою. Чесно кажучи, я не знаю, хто від цього здивувався більше - я, Мадлен або Білл", - говорить продюсер радіо ВВС Намрата Вар'я.

Пара одружилася в серпні.

.

Гепард і Ріан Платт два роки тому одружилися і відтоді не перестають цим займатися. Подружжя подорожує по світу: вони провели церемонію одруження 100 разів, об'їхали 6 континентів і майже 30 країн.

Зараз ви читаєте новину «Закохані, котрих розлучив суворий батько, знову разом через 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути