неділя, 30 квітня 2017 11:44

"За 100 миль від вашингтонського болота" - Трамп відмовився вечеряти з журналістами

"За 100 миль від вашингтонського болота" - Трамп відмовився вечеряти з журналістами
BBC

Президент США Дональд Трамп не поїхав на вечерю з журналістами, яку традиційно проводить Асоціація кореспондентів з 1921 року. Її спеціальні заходи у Білому домі відвідували усі керівники держави.

Натомість Трамп вирішив зустрітися зі своїми прихильниками у штаті Пенсільванія. На мітингу виступив з критикою "брехливих" американських ЗМІ. Про це повідомляє BBC

"Якщо їхнє завдання говорити правду і бути чесними, то оцінка їм за це жирна двійка, - сказав Трамп. - Нічого не може мене тішити більше, ніж перебування тут, за 100 миль від вашингтонського болота".

Читайте також: Трамп несподівано атакував Південну Корею

"Провідні ЗМІ відмовляються оголошувати список наших перемог. У тому числі 28 підписаних законів, зміцнення кордонів та великий оптимізм", - написав президент згодом у Twitter.

29 квітня Дональд Трамп відзначив 100 днів на посту президента. Став 45-м керівником США. Цей період назвав найуспішнішим в історії країни. А своїми здобутками - створення нових робочих місць, протистояння країнам, які загрожували національній безпеці США, ізоляція Сирії та Росії в ООН.

Зараз ви читаєте новину «"За 100 миль від вашингтонського болота" - Трамп відмовився вечеряти з журналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути