субота, 18 травня 2019 17:16

Вийшла заміж племінниця королеви Єлизавети
9

Племінниця Єлизавети ІІ 37-річна леді Габріела Віндзор вийшла заміж за свого нареченого – 44-річного фінансиста Томаса Кінгстона.
Фото: 24tv.ua
Племінниця Єлизавети ІІ 37-річна леді Габріела Віндзор вийшла заміж за свого нареченого – 44-річного фінансиста Томаса Кінгстона.
Леді Габріела Віндзор зі своїм батьком – герцогом Кентським.
На весіллі була присутня королева Єлизавета зі своїм чоловіком принцом Філіпом.
Присутні на церемонії були лише родичі та найближчі друзі пари.

Двоюрідна племінниця Єлизавети ІІ леді Габріела Віндзор вийшла заміж за фінансиста Томаса Кінгстона. Вінчання відбулося в каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку.

Весільну сукню наречена обрала від італійського бренду Luisa Beccaria. Образ доповнила діамантовою діадемою-кокошником і довгою фатою. Повідомляє 24tv.

Весілля не транслювалося по телебаченню. Присутні на церемонії були лише родичі та найближчі друзі пари. Серед гостей була королева Великобританії зі своїм чоловіком принцом Філіпом, батьки нареченої Майкл Кентський і Марі Крістіна фон Рейбніц, герцоги Глостерські, Майкл і Кароль Міддлтони, Піппа Міддлтон зі своїм чоловіком Джеймсом Меттьюзом, Джеймс Міддлтон та інші. Прийшов на весілля леді Віндзор і принц Гаррі. Ані герцогів Кембриджських, ані Меган Маркл на церемонії помічені не були.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились нові фото чоловіка королеви Єлизавети

Король Таїланду одружився з генералом. Звістка про шлюб була опублікована в "Королівській газеті" напередодні офіційної коронації 66-річного монарха.

Зараз ви читаєте новину «Вийшла заміж племінниця королеви Єлизавети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути