понеділок, 20 листопада 2017 12:37

З'явились нові фото чоловіка королеви Єлизавети
8

Нові фото подружжя королеви Єлизавети ІІ та чоловіка Її Величності герцога Единбургського принца Філіпа опублікували на честь 70-річного ювілею королівського весілля.

Про це повідомляє CNN.

Принцеса Єлизавета та лейтенант Філіп Монбетен одружилися в 1947 в Вестмінстерському абатстві. За 5 років після того Єлизавета посіла трон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева Єлизавета II перевела в офшори $13 млн

Нові портрети були зроблені цього місяця у Віндзорському замку.

На фото королева вбрана в сукню кремового кольору від Анджели Келлі. На ній також брошка у формі скарабея із жовтого золота, інкрустована рубінами та діамантами. Принц Філіп подарував їй прикрасу у 1966 році.

У травны 95-річний принц Філіп заявив, що припинить участь в публічному житті і не прийматиме відвідувачів із вересня. 91-річна королева Єлизавета заявила, що перекладе частину своїх повноважень на свого наступника, принца Чарльза.

У принца Вільяма і герцогині Кембриджської Кейт Мідлтон народиться третя дитина. Про це подружжя повідомило в соцмережах. "Герцог і герцогиня Кембриджські раді підтвердити, що чекають дитину в квітні 2018-го", — йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «З'явились нові фото чоловіка королеви Єлизавети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути