пʼятниця, 04 вересня 2020 11:22

Вийшов фільм-розслідування, записаний Навальним до отруєння

Вийшов фільм-розслідування, записаний Навальним до отруєння
У Росії оприлюднили зняте до отруєння розслідування Навального. Фото: dariknews.bg

У Росії Фонд боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального оприлюднив фільм "Томськ у полоні в депутатської мафії", який він знімав перед отруєнням.

Фільм, який опублікували на сайті Навального, присвячено корупції серед високопосадовців і міських депутатів від "Єдиної Росії".

"Якщо вже ми вирішили оголосити війну путінській партії "Єдина Росія", Томськ - одне з кращих місць для цього. Ми покажемо вам, як влаштоване місто, а ви допоможете нам донести цю розповідь до всіх жителів Томська", - йдеться в матеріалі до відеорозслідування.

Уранці 20 серпня Олексій Навальний повертався до Москви з Томська. Під час польоту політику стало погано, через що літак здійснив екстрену посадку в Омську. Російського опозиціонера було госпіталізовано у важкому стані.

21 серпня лікарі омської лікарні дозволили транспортування Навального до Німеччини. Він перебуває у стані штучної коми і підключений до апарата штучної вентиляції легень.

Спеціальна лабораторія Бундесверу провела токсикологічний тест із використанням зразків від Навального і прийшла до висновку, що його було отруєно речовиною нервово-паралітичної дії з групи "Новичок".

Зараз ви читаєте новину «Вийшов фільм-розслідування, записаний Навальним до отруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути