пʼятниця, 26 березня 2021 12:59

Влада закрила борделі з секс-ляльками

Влада закрила борделі з секс-ляльками
Найдешевша лялька з борделю Ai Ai Le / PHOENIX TELEVISION

Бізнесмен, який створив перший в Китаї бордель із секс-ляльками, просить владу дати чіткі інструкції щодо умов роботи закладу.

Лі Бо, 34-роки, повідомив, що влада міста Шеньчжень не пояснила, чому 2 його заклади закрили. Про це пише Newsweek.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бодибілдер одружився із секс-лялькою з тілом курки

Лі Бо відкрив перший в Китаї бордель із секс-ляльками Ai Ai Le в Шеньчжені у вересні 2018-го, коли виявив, що існує потреба задоволення сексуальних бажань фабричних робітників цього району, переважно чоловіків. За даними місцевих ЗМІ, у цьому районі на 120 тис. фабричних робітників-чоловіків припадає вп'ятеро менше колег-жінок. За словами Лі, його бордель з силіконовими ляльками обслуговував близько 70 клієнтів щодня.

Лі багато разів звертався до місцевої влади і юридичних експертів, перш ніж офіційно відкрити бізнес майже 3 роки тому. Хоча проституція в Китаї незаконна і карається ув'язненням до 10 років, Лі запевняли, що його бордель з ляльками не є незаконним, а, отже, може працювати в сірій зоні закону, попри характер закладу, що кидає виклик китайським моральним нормам, пов'язаним з сексом.

Ціни в борделі Лі були $15-$35 за 60-хвилинний сеанс. Заклад обслужив тисячі клієнтів у 2 публічних будинках. Бізнес-модель була настільки успішною, що привернула в Шеньчжені більше десятка конкурентів, каже Лі, але борделі Ai Ai Le залишалися найпопулярнішими.

Силіконові ляльки Лі були різних форм і розмірів. Їх навіть нагрівали приблизно до 40°С для зручності клієнтів, яким пропонували на вибір кілька кімнат в тьмяно освітлених номерах, починаючи від люксів, оформлених у вигляді офісу, готельного номера, тюремної камери, лікарняної палати та класної кімнати. Пропозиція за $15 - секс-лялька тільки для нижньої частини тіла.

Борделі Ai Ai Le закрили 11 березня. Бізнесмен очікує офіційного пояснення. З огляду на правовий статус бізнесу, ЗМІ в Китаї припустили, що за рішенням стоять міркування гігієни. Однак Лі каже, що в його борделях підтримували найвищі стандарти гігієни та санітарії. Він додав, що конфіденційність клієнтів також була в пріоритеті.

Зараз ви читаєте новину «Влада закрила борделі з секс-ляльками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути