Ексклюзиви
четвер, 23 січня 2014 12:16

Вірменська община оголосила полювання на вбивць Сергія Нігояна

Вірменська община оголосила полювання на вбивць Сергія Нігояна
Фото: Gazeta.ua

Вірменська община оголосила полювання на вбивць загиблого на Майдані активіста Сергія Нігояна. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав користувач Mikael Karapetian.

"З цього моменту (22.01.2014) ворогом усіх вірмен світу є вбивця (вбивці) Сергія Нігояна - на вул. Грушевського, Київ. Ситуація вимагає негайного втручання всіх організацій вірмен по всьому світу. На плечі українських вірмен лягає задачка складніша - відшукати вбивць і всіх причетних до цього злочину. Можете назвати її "Немезіс - 2" - як вам буде завгодно. Ми знаходили всіх причетних до Геноциду по всіх куточках світу. Нам не буде складно відшукати цих хлопців в Україні. Усі вірмени України та світу ! А також: #ArmenianNationalCommitteeofAmerica ‪ # ArmenianSecretArmyfortheLiberationofArmenia ‪ # EmbassyoftheRepublicofArmenia . Відтепер всі, хто якимось чином пов`язані з убивством Сергія - у небезпеці! Пам`ятайте про це. Наша основна задача - це вбивці вірменина. І нас абсолютно не хвилює - чи виявиться це "Правий сектор", МВС , Аль-Каїда або Союз любителів керлінгу островів Вануату, нас це абсолютно не хвилює", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Вірменська община оголосила полювання на вбивць Сергія Нігояна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути