вівторок, 02 травня 2017 18:47

VIP-бункер: показали, де багатії збираються пережити ядерну війну
13

Бункери для багатіїв
Фото: СNN
Бункери для багатіїв
Бункери для багатіїв
Бункери для багатіїв
Бункери для багатіїв

Будівельних компанії по всьому світу отримують численні запити на проектування сховищ, в яких можна було б сховатися від кінця світу.

Багатії зі всього світу охоче купують собі VIP-бункери, пише СNN.

в 2016 році, в порівнянні з 2015, продажу VIP-бункерів виросли на 700%. Для створення сховищ в основному використовуються колишні військові бункери.

"Ці споруди витримають ядерну атаку, обладнані системами виробництва енергії, очищення води, фільтрації повітря при біохімічній атаці і вибухозахисними клапанами. У кожному є запас їжі мінімум на рік, а в багатьох і гідропонні сади. Також для роботи в бункерах готують фахівців усіх профілів - від лікарів до вчителів", - пишуть журналісти.

Один з таких бункерів розташований в Південній Дакоті у США. Він розрахований на 5 тис. осіб. Приміщення в ньому буде коштувати від $ 25 тис. до $ 200 тис. на залежності від того, чи хочете ви мінімалістичне простір або з усіма сучасними фішками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський мільйонер став першим у світі космічним туристом

Ще один більш розкішний "Ноїв ковчег" знаходиться в Німеччині. Тут власникам пропонують обставити приміщення повністю на свій смак: кінозал, особистий басейн, спортзал - все, що побажаєте. Оскільки комплекс дуже великий, в ньому передбачена трамвайна лінія, по якій можна швидко доїхати до ресторану, театру, кафе або ігрових зон.

Кінець світу може настати у результаті однієї з 3 причин. Це може бути пандемія, екстремальні зміни клімату і ядерна війна. До такого висновку дійшли дослідники Інституту майбутнього людства при філософському факультеті Оксфордського університету в Англії.

Зараз ви читаєте новину «VIP-бункер: показали, де багатії збираються пережити ядерну війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути