неділя, 04 березня 2018 11:48

У мережу виклали фото найкрасивіших аеропортів світу
5

У світі є аеропорти, які вражають красою і футуристичністю. У них є безліч зручностей та послуг для відвідувачів. І навіть у випадку затримки рейсу тут є чим зайнятися. Фокус зібрав 5 найкрасивіших аеропортів світу.

Автор: BusinessInsider.com
  Аеропорт Мадрид-Барахас ім. Адольфо Суареса (Іспанія)
Аеропорт Мадрид-Барахас ім. Адольфо Суареса (Іспанія)

Перший виліт з цього аеропорту здійснили ще в 1933 році. У 2006-му тут побудували один з найбільших терміналів в світі, площа якого становить 760 тис. кв. м. Дизайн терміналу 4 виконаний в жовтих тонах з використанням металу. Завдяки скляним стінам і безлічі куполів в термінал надходить природне сонячне світло, який, як вважається, знижує рівень стресу пасажирів. Крім традиційних опцій, представлених в аеропортах, тут можна сходити в СПА, відвідати художні виставки та піти на закупи до іспанських бутиків.

Автор: BusinessInsider.com
  Аеропорт Ванкувер (Канада)
Аеропорт Ванкувер (Канада)

Вважається, що аеропорт у Ванкувері необхідно відвідати навіть якщо летіти нікуди не треба. По всьому аеровокзалу розташована Перша національна колекція мистецтва аборигенів. Найцікавіша експозиція – кам'яне каное насиченого зеленого кольору. У ньому сидять люди, схожі на звірів. Скульптура називається "Дух племені Хайда Квай".

Автор: BusinessInsider.com
  Аеропорт Чангі (Сінгапур)
Аеропорт Чангі (Сінгапур)

П'ять років поспіль аеропорт Чангі визнавали найкращим в світі в рейтингу британської компанії Skytrax. У будівлі можна розслабитися, погуляти численними садами, сходити в кінотеатр або поплавати в басейні на даху. Для туристів створено сад з метеликами, "зелена стіна" висотою в п'ять метрів і інсталяція "Кінетичний дощ". Тут так багато розваг, що жителі міста часто приїжджають в аеропорт відпочивати зі своїми родинами як в торгово-розважальний центр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Амстердамі вкрилися льодом легендарні каналиЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили унікальні фото, зроблені українцем у Африці 90 років тому

Автор: BusinessInsider.com
  Аеропорт Куала-Лумпур (Малайзія)
Аеропорт Куала-Лумпур (Малайзія)

Це найбільший у всій Південно-Східній Азії і найбільш сучасний і технологічний аеропорт у всьому регіоні. Будівлю аеровокзалу проектував відомий японський архітектор Кісі Курокава. "Аеропорт у лісі і ліс в аеропорту" - основний концепт унікальної архітектури будівлі. Тут багато зелені, а в одному з терміналів облаштована зона тропічного лісу.

Автор: BusinessInsider.com
  Аеропорт Мюнхен ім. Франца-Йозефа Штрауса (Німеччина)
Аеропорт Мюнхен ім. Франца-Йозефа Штрауса (Німеччина)

Особливість цього аеропорту в тому, що тут розташовується єдиний у всій Баварії супермаркет, де можна щодня купити продукти з 5:30 ранку до півночі, включаючи неділі. На цей супермаркет не діє баварський закон про закриття магазинів. Інфраструктура облаштована так, що в аеропорту можна не тільки подорожувати, але і організовувати різні заходи.

Показали вуличні фото Закарпаття у міжвоєнний період 1937-1939 років. Тоді підбірку світлин опублікував американський журнал "Life".

Зараз ви читаєте новину «У мережу виклали фото найкрасивіших аеропортів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути