Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2019 04:30

У ресторані клієнту випадково "подарували" вино майже за $6 тисяч

У ресторані клієнту випадково "подарували" вино майже за $6 тисяч
Офіціант помилково подав клієнту вино за 6 тис. дол.

Відвідувачу ресторану в Британії помилково принесли пляшку вина вартістю 4,5 тисячі фунтів (близько 5,8 тисячі доларів).

Офіціант ресторану Хоксмур в Манчестері замість пляшки бордо вартістю 260 фунтів (близько 330 доларів) приніс клієнту вино того ж врожаю, але в 17 разів дорожче, пише Бі-Бі-Сі.

Помилка виявилася не відразу, про що ресторан повідомив у Twitter, опублікувавши фотографію двох пляшок під заголовком "Виглядають дуже схоже, окей?!"

"Клієнтові, якому ми вчора ввечері випадково принесли пляшку Шато Ле Пен Помроль 2001 року вартістю 4500 фунтів: сподіваємося, ви добре провели час! Нашому співробітникові, який випадково подав не ту пляшку, бажаємо не сумувати! Разові помилки трапляються, а ми тебе все одно любимо".

Того дня той день у закладі було повно відвідувачів, і помилитися було досить легко.

Співробітник ресторану випадково взяв іншу пляшку, переплутавши її з бордо того ж врожаю. Вино подали до столу, і клієнт ні про що не підозрював. Помилку зауважив менеджер вже пізніше.

У світі всього 500 ящиків Шато Ле Пен Помроль 2001 року. Винний гід описує цей збір так: "Його глибокий рубіновий/сливовий/пурпурний колір супроводжується незвичайним ароматом лікеру з чорної смородини Крем де Кассіс, вишневого лікеру, слив, лакриці, карамелі й солодкого тосту".

На винному сайті Vivino.com це вино назвали легендарним.

Зараз ви читаєте новину «У ресторані клієнту випадково "подарували" вино майже за $6 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути