Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2018 17:34

У Кемерові знайшли живими трьох зі списку зниклих безвісти

У Кемерові знайшли живими трьох зі списку зниклих безвісти
Люди несуть квіти та дитячі іграшки до лавки біля ТРЦ "Зимова вишня" у Кемерові.

Три людини, які вважалися безслідно зниклими після пожежі в Кемерові, знайдені живими.

Раніше до Слідчого комітету надійшло 67 заявок про зниклих під час пожежі людей. Тепер їх кількість відповідає офіційній кількості загиблих - 64, повідомляє РБК.

"В ході слідчих дій і оперативно-розшукових заходів з перевірки заяв про 67 зниклих, троє з них встановлені серед живих. Таким чином, в даний час слідство має заяви про зникнення і загибель 64 людей під час пожежі в ТРЦ", - йдеться в заяві.

Мешканці Кемерова створили адресу електронної пошти. Туди можна надсилати інформацію про родичів, котрі зникли безвісти в пожежі. Це зробили через загальну недовіру до влади. Люди вважають, що кількість загиблих більша. Отриману інформацію перевірять МВС та активісти. Один із них виявив, що люди надсилають фейки.

"Приходять дані, що пропали дві внучки, в листі залишений номер бабусі. Ми дзвонимо за цим номером, а трубку бере якийсь чоловік і каже, що поняття не має ні про яких онуків. Зрозуміло, що це неправдива інформація", розповідає він "Медузі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд затримав п'ятьох фігурантів пожежі в Кемерово

Удень 25 березня на четвертому поверсі торговельно-розважального центру "­Зимова вишня" у ­російському Кемерові виникає пожежа. Причиною займання могла стати несправна електропроводка, вважають рятувальники.

Рятувальники борються з вогнем майже добу. По центральних телеканалах у цей час показують інтелектуальне казино "Що? Де? Коли?" та фільм про Путіна. Про пожежу згадують у вечірніх новинах, більше інформації повідомляють уранці.

Зараз ви читаєте новину «У Кемерові знайшли живими трьох зі списку зниклих безвісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути