Ексклюзиви
субота, 06 лютого 2021 17:30

У Грузії протестують проти карантинних обмежень

У Грузії протестують проти карантинних обмежень
У Тбілісі інструктори із зимових видів спорту принесли до парламенту лижі. Фото: ekhokavkaza.com

У Грузії проходять акції проти жорсткого карантину в країні. Учасники протестів вимагають пом'якшення обмежень і відкриття економіки.

Основна акція відбулася біля будівлі парламенту в Тбілісі. Брали участь власники фітнес-центрів, актори, музиканти, аніматори. Протест організувала ініціативна група з гірських гідів, інструкторів по зимовим видам спорту і представників інших професій, які залишилися без доходів після початку пандемії, повідомляє "Ехо Кавказу".

У багатьох були плакати з гаслом "Регуляції = голод". Значна частина протестувальників мають намір відновлювати діяльність, незважаючи на обмеження.

Раніше до 200 їдалень хотіли відкритися самовільно. Переглянули плани після рішення уряду дозволити їм з 15 лютого працювати у будні дні, але приймати відвідувачів тільки на вулиці.

В рамках пом'якшення карантину з 1 лютого у Грузії зняли заборону на регулярне авіасполучення. Також відновили роботу великі торгові центри та магазини. У частині міст працює громадський транспорт і школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грузія перемогла Росію в суді

З 1 лютого Грузія повністю скасувала обмеження на міжнародне авіасполучення. У країні також оновили правила в'їзду для туристів. Відтепер кожен мандрівник повинен пред'явити тест на коронавірус з негативним результатом.

Зараз ви читаєте новину «У Грузії протестують проти карантинних обмежень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути