четвер, 05 квітня 2018 14:24

Посмішка Чеширського кота: у мережі висміяли фоторобот британської поліції

Посмішка Чеширського кота: у мережі висміяли фоторобот британської поліції
Британська поліція оприлюднила фоторобот чоловіка з посмішкою Чеширського кота

Поліція міста Ворвікшир у Великій Британії опублікувала фоторобот грабіжника, який вийшов занадто кумедний і не схожий на обличчя людини.

На сторінці правоохоронців у Twitter опублікували фоторобот чоловіка у чорній шапці з товстою шиєю і великою головою. У нього легка неголеність на нижній частині обличчя. Але найбільше привертає увагу рот. Він неприродно великий, з усмішкою, подібною до посмішки Чеширського кота з "Аліси в Країні Див", передає ТСН.

"Ми опублікували фоторобот підозрюваного у вчиненні пограбування в Стретфорді у лютому. Якщо у вас є інформація, будь ласка, зв'яжіться з нами", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Під публікацією з'явилися коментарі користувачів, які сміються з фотографії.

В поліції поставилися до жартів з осудом. Зазначають, що справа досить важлива. Від рук грабіжника серйозно постраждала жінка.

"Ми можемо підтвердити, що це реально і що ми очікували вашої уваги. Але жарти геть, фоторобот створено з наданого опису. Це серйозно, оскільки жінка була жертвою жахливого злочину. Сподіваємось, ваші відгуки допоможуть знайти злочинця і притягнути його до відповідальності швидше", - написали правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Груди Меланії" і "Трамп" стали супер-зброєю: у соцмережах висміюють ракети Путіна

Раніше справжній скандал розгорівся в Польщі через дизайн шкарпеток. Один із брендів випустив шкарпетки із зображенням мертвого Адольфа Гітлера. Польський бренд шкарпеток жартома випустив пару із зображенням чоловіка з чубчиком і вусами, як у Гітлера. Крім того, творці нарядили Адольфа в сорочку, краватку і светр, а також намалювали замість очей хрести, що нібито означає, що персонаж мертвий.

Зараз ви читаєте новину «Посмішка Чеширського кота: у мережі висміяли фоторобот британської поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути