Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2018 16:40

Невдалий жарт: поляки зобразили на шкарпетках мертвого Гітлера

Автор: tjournal
   Польський бренд створив шкарпетки із зображенням мертвого Адольфа Гітлера
Польський бренд створив шкарпетки із зображенням мертвого Адольфа Гітлера

Справжній скандал розгорівся в Польщі через дизайн шкарпеток.

Один з брендів випустив шкарпетки із зображенням мертвого Адольфа Гітлера, пише Tjournal.

Польський бренд шкарпеток жартома випустив пару із зображенням чоловіка з чубчиком і вусами, як у Гітлера. Крім того, творці нарядили Адольфа в сорочку, краватку і светр, а також намалювали замість очей хрести, що нібито означає, що персонаж мертвий.

До речі, придумали творці шкарпеток і забавний опис, який розмістили у себе на офіційному сайті.

"Розумний стратег і природжений лідер. Він стежить за порядком у ящику з шкарпетками, і досить ефективно. У вільний час він роздумує над планами щодо захоплення світу. Ідеально підійде будь-якій бавовняній душі. У нього є слабкості до швидких машин, палких промов, гарного одягу і красивої Мерилін. Аутсайдер, якого ніхто не вивчить до кінця", - саме такий опис розмістив польський бренд на своєму офіційному сайті.

Автор: tjournal
   Польський бренд створив шкарпетки із зображенням мертвого Адольфа Гітлера
Польський бренд створив шкарпетки із зображенням мертвого Адольфа Гітлера

Жарт не всім припав до душі і навіть розгорівся справжній скандал. Першими на скандальні шкарпетки відреагувало керівництво державного музею Аушвіц-Біркенау. На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі вони звинуватили польський бренд шкарпеток у використанні імені "найбільшого злочинця в історії" в своїх комерційних цілях. На думку керівництва державного музею Аушвіц-Біркенау, така поведінка неприпустима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засновниці модного бренду розповіли, що буде в тренді цієї весни

Після того, як розгорівся скандал, польський бренд шкарпеток вирішив змінити назву цієї пари, а також поміняти опис на сайті. Тепер бавовняний Адольф Гітлер став бізнесменом Патріком.

Також творці скандальних шкарпеток відзначили, що не бажали так показати свою симпатію до Гітлера. Мовляв, у них безліч комічних образів, за допомогою яких вони що-небудь висміюють. Так вийшло і з Адольфом. На жаль, жарт не всі оцінили.

Англійський модельєр Джон Гальяно презентував колекцію прет-а-порте весна-літо 2018 на Тижні моди у Парижі. Майже всі наряди були виконані у стилі лінжері - стиль спіднього.

Головними стали напівпрозорі сукні-комбінації та яскраве спіднє. Тренд суконь як нічних сорочок використовується різними дизайнерами вже кілька сезонів поспіль.

Зараз ви читаєте новину «Невдалий жарт: поляки зобразили на шкарпетках мертвого Гітлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути