Ексклюзиви
неділя, 03 квітня 2022 13:28

"Україні потрібно зламати шию Кремлю. Інакше Росія повернеться через 2-3 роки" – Ходжес

"Україні потрібно зламати шию Кремлю. Інакше Росія повернеться через 2-3 роки" – Ходжес
Україні потрібно надати те озброєння, яке допоможе знищувати ракети великої дальності, артилерію дальньої дії, кораблі і літаки, з яких запускають крилаті ракети Фото: Дзеркало тижня

У наступні три тижні Україна зможе наступити на шию Кремлю. Партнерам потрібно допомогти їй йти вперед і зламати цю шию - надавати все, що просить Україна.

Про це в інтерв'ю сказав колишній командувач європейської армії США, генерал Бен Ходжес, пише ТСН.

"Якщо ми не допоможемо, росіяни почнуть відновлюватися, підвозити боєприпаси, вони зрозуміють, що роблять не так, і здійснять спроби нового наступу. Тому прямо зараз ми пекребуваємо на гострому етапі цієї кампанії", - зазначив він.

Україні потрібно надати те озброєння, яке допоможе знищувати ракети великої дальності, артилерію дальньої дії, кораблі і літаки, з яких запускають крилаті ракети.

"Думаю, зарозумілість росіян про їх здатність захопити Київ за три дні є відображенням прорахунків в їх підготовці. Факт того, що російські генерали вбиті, тому що використовували мобільні телефони з українськими сім-картами, є прикладом цієї зарозумілості", - сказав генерал.

Армія росіян точно є неефективною Однак у них є ще є ядерна зброя, багато можливостей, тисячі солдатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступні 10 днів у війні будуть вирішальні - американський генерал

"Ми повинні скористатися можливістю зараз, поки вони зазнали невдачі, щоб їх зламати. Інакше матимемо справу з цим знову через 2-3 роки. Тому ми зараз повинні говорити про перемогу. Навіть нема чого обговорювати. Пріоритет - це виграти - відновити суверенітет України. І це має бути метою США і Європи, допомогти Україні відновити її суверенітет. Тоді можна буде говорити з позиції сили", - сказав Ходжес.

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний вважає, що українці здатні знищити зло за підтримки Заходу. Про це Головнокомандувач ЗСУ написав у Телеграм. Залужний підтримує постійний контакт з головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. "Під час сьогоднішньої телефонної розмови поділився оцінками оперативної обстановки та зазначив потреби Збройних сил для успіху оборонної операції", – сказав головнокомандувач ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «"Україні потрібно зламати шию Кремлю. Інакше Росія повернеться через 2-3 роки" – Ходжес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути