понеділок, 18 серпня 2008 14:22

Україна заборонила літати над своєю територією літакам ЧФ Росії

Українські прикордонники забороняють проліт над територією України літакам Чорноморського флоту Росії, повідомляє ІА "Комунікаційний портал України".

"Зараз українські прикордонники раптом перетворилися на чужих людей, - повідомило джерело в штабі ЧФ. - На всі наші питання одна відповідь: наказ з Києва - чекати відповіді на запит. Раніше проблем з українськими прикордонниками у флоту не виникало".

"Хоча в Києві чудово знають, що транспортний борт не перевозить зброю і боєприпаси, тільки запчастини і устаткування", - уклало джерело.

У зв"язку з подіями в Південній Осетії указом президента України наказано російським військовим за 10 днів подати заявку на переміщення військових об"єктів за межами військових частин і місць дислокації.

У разі порушення регламенту Київ залишив за собою право вимагати від російських кораблів і літаків "негайно покинути територіальні води України або її повітряний простір", повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Україна заборонила літати над своєю територією літакам ЧФ Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути