Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2018 13:52

У зоопарку показують пластикових пінгвінів

В екзотичному зоопарку Телфорда в Шропширі, Великобританія, побудували вольєр для пінгвінів за $78 тис. У нього працівники помістили пластикові фігури пінгвінів. Живих тварин, які змогли б жити в ньому, немає.

Власник зоопарку Скотт Адамс, 35 років, готувався до прибуття партії пінгвінів Гумбольдта. Побудував новий вольєр, відправив співробітників на курси, де вони навчались доглядати за пінгвінами. Кілька місяців зоопарк готувався до зустрічі з тваринами. Коли все було готове, їм повідомили: пінгвіни не приїдуть. У країні відбувся спалах пташиної малярії, багато тварин захворіли і померли, пише Metro.

Автор: metro.co.uk
  Власник зоопарку розмістив у вольєрі пластикові фігури пінгвінів
Власник зоопарку розмістив у вольєрі пластикові фігури пінгвінів

Скотт не знає, коли тепер приїдуть пінгвіни, і чи приїдуть взагалі. Поки живих тварин немає, власник парку поселив у вольєрі 6 пластикових.

"У нас був план розширюватися. Вирішили збудувати новий вольєр для пінгвінів. Це обійшлося нам в $78 тис. Для такого невеликого зоопарку, як наш, це дуже великі гроші", - розповів Скотт.

Автор: metro.co.uk
  Пташина малярія вразила всю Великобританію. В зоопарках по всій країні померло багато пінгвінів
Пташина малярія вразила всю Великобританію. В зоопарках по всій країні померло багато пінгвінів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували відео, зняте пінгвінами на камеру полярників

"Пташина малярія вразила всю Великобританію. У зоопарках по всій країні померло багато пінгвінів. Ми поставили в наш вольєр пластикові моделі. Діти тепер дивляться на них. Поселити в цей павільйон інших тварин не можна - він пристосований лише для життя пінгвінів. Спеціалізована компанія місяць будувала його", - сказав власник зоопарку.

Автор: metro.co.uk
  Співробітники, діти і дорослі відвідувачі - усі розчаровані. Ми продовжуємо шукати живих пінгвінів
Співробітники, діти і дорослі відвідувачі - усі розчаровані. Ми продовжуємо шукати живих пінгвінів

Великі зоопарки шукають пінгвінів, щоб заселити до своїх вольєрів. У Великобританії виник справжній національний дефіцит цих птахів. Маленькі зоопарки, на кшталт Телфорда, отримають птахів останніми. Скотт Адамс все ж сподівається, що заселить свій вольєр живими пінгвінами.

"Співробітники, діти та дорослі відвідувачі - усі розчаровані. Ми продовжуємо шукати живих пінгвінів. Якщо у кого-небудь є зайві пінгвіни, ми будемо раді поселити їх у нас", - сказав директор зоопарку.

В Антарктиді знайшли кладовища пінгвінів Аделі, загиблих століття тому. Значна кількість мумій, що лежать під крижаним і сніговим покривом в одних і тих же місцях, говорить про раптову масову смерть цих птахів. Крім того, після проведеної експертизи дослідники з подивом констатували, що часовий відрізок, під час якого відбувалося масове вимирання, знаходиться в діапазоні від 200 до 800 років.

Зараз ви читаєте новину «У зоопарку показують пластикових пінгвінів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути