неділя, 26 січня 2020 12:38

У США зафіксували новий випадок зараження коронавірусом

У США зафіксували новий випадок зараження  коронавірусом
Турист із Каліфорнії потрапив у госпіталь після повернення із Китаю. Зараз він знаходиться в ізоляції, почується добре, за словами медиків. Фото: 112.ua

У Сполучених Штатах в Каліфорнії зареєстрували третій випадок зараження на новий китайський коронавірус. Недугу виявили у туриста, який повернувся з Китаю.

"Третій випадок нового коронавірусу зареєстрований у США, в окрузі Оранж, штат Каліфорнія, повідомляє агентство охорони здоров'я округу. Турист із Уханю знаходиться в ізоляції в лікарні. Наразі він почувається добре", - повідомляє "Reuters".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В аеропорту "Бориспіль" пасажирам з Китаю мірятимуть температуру

Кількість жертв коронавірусу у Китаї зросла до 56 загиблих. Франція і США організовують евакуацію своїх громадян з Уханю.

У грудні торік в Китаї зафіксували спалах пневмонії, викликаної новим коронавірусом. Вперше його виявили в місті Ухань. Пізніше Ухань і місто Хаунган закрили на карантин. З поширенням вірусу закрили ще 12 міст. Збудник нового штаму коронавірусу поки невідомий. Він передається від людини до людини.
У Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що він поки не є загрозою світового рівня.

24 січня прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив про створення оперативного штабу в зв'язку зі спалахом небезпечної коронавируса в Китаї і закликав українців не хвилюватися.

Зараз ви читаєте новину «У США зафіксували новий випадок зараження коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути