Ексклюзиви
неділя, 09 травня 2021 05:35

У США громадянам будуть "доплачувати" за Covid-вакцинацію

У США громадянам будуть "доплачувати" за Covid-вакцинацію
Багато штатів вже заявили уряду, що відмовляються від частини нових доз вакцин, які їм повинні були вислати на наступному тижні. Фото: Pixabay

У США влада придумала різні бонуси, щоб вакцинувати якомога більше людей від коронавірусу. Це відбувається через те, що попит на вакцинацію в США різко знизився.

Багато штатів вже заявили уряду, що відмовляються від частини нових доз вакцин, які їм повинні були вислати на наступному тижні. Така ситуація відбувається по всій країні. Про це повідомляє Associated Press.

Для того, щоб програма вакцинації не провалилася, Джо Байден оголосив, що федеральні чиновники будуть розширювати невеликі та мобільні клініки вакцинації для важкодоступних спільнот і проводити освітні кампанії. Він також рекламував програми стимулювання, такі як знижки для покупців, які проходять вакцинацію в продуктових магазинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли в Україні почнуть колоти другу дозу кожної з Covid-вакцин

Деякі штати придумали свої бонуси, щоб вакцинувати якомога більше людей. Наприклад, чиновники охорони здоров'я Північної Кароліни розглядають можливість платити молодим людям за щеплення.

Крім того, Західна Вірджинія оголосила, що люди у віці від 16 до 35 років матимуть право на отримання ощадної застави в розмірі 100 доларів, якщо вони отримають вакцину або вже її отримали. А чиновники Детройта запустили програму, за якою платитимуть кожному, хто отримав першу дозу вакцини по 50 доларів.

Розробники вакцини Pfizer передбачили, коли завершиться пандемія.

Зараз ви читаєте новину «У США громадянам будуть "доплачувати" за Covid-вакцинацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути