четвер, 19 жовтня 2017 06:06

У шлунку спійманого крокодила знайшли людські рештки

У шлунку спійманого крокодила знайшли людські рештки
Енн Кемерон хотіла бути ближче до родини. Фото:FoxNews

Після того, як із будинку для людей похилого віку зникла жінка, поруч спіймали крокодила із залишками людського м'яса у шлунку.

Повідомлення про це з'явилося на сайті Foxnews.

79-річна Енн Кемерон втекла з будинку для людей похилого віку австралійського міста Порт-Дуглас та безслідно зникла минулого вівторка. Правоохоронці висунули версію, що жінка могла стати жертвою крокодила. На її користь говорили неідентифіковані людські останки, знайдені біля джерела, населеного крокодилами.

Через тиждень пошуків із річки Мобрі поблизу місцевості, де зникла Енн, виловили 10-метрового крокодила. У його шлунку знайшли залишки людського м'яса. Експертиза має встановити, чи мають вони відношення до жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка спіймала акулу голими руками

В регіоні Порт-Дугласа протягом останніх 1,5 років від нападів крокодилів загинули 2 людей. Влада розглядає способи зменшення поголів'я крокодилів - відстріл дорослих тварин та збирання яєць, та закликають туристів і місцеве населення бути обачними.

Енн Кемерон страждала на слабоумство. Вона кілька разів тікала з будинку для людей похилого віку, стверджуючи, що хоче бути ближче до своєї родини. Поліція вважає, що жінка пройшла 2 км через чагарі до того, як на неї напав крокодил.

Зараз ви читаєте новину «У шлунку спійманого крокодила знайшли людські рештки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути