Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2018 13:20

У Росії вибухи на оборонних заводах - є загиблі

У Росії вибухи на оборонних заводах - є загиблі
На заводі з виробництва вибухівки стався вибух.

Троє осіб загинули і ще кілька отримали поранення в результаті вибуху в цеху з утилізації мін на заводі імені Свердлова у російському Дзержинську.

Подія сталася близько 9:30 за місцевим часом. В результаті вибуху спалахнула пожежа площею близько 100 кв. м. Є небезпека поширення вогню на цех, де виробляють вибухівку. Зараз на місці подій працюють рятувальники, повідомляють місцеві.

Чотири людини потрапили в лікарню. Ще троє зникли безвісти. За попередньою версією, міна вибухнула через порушення техніки безпеки.

Завод імені Свердлова є одним із найбільших виробників вибухівки в Росії. Виготовляє боєприпаси, детонатори і передавальні заряди для гірничорудної промисловості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таксі навпіл розірвало вибухом

На одном из предприятий ПАО Кузнецов в российском городе Самара произошел взрыв. Завод принадлежит к авикакосмическому оборонному комплексу - строит двигатели для самолетов и космических аппаратов. Принадлежит оборонной госкорпорации Ростех.

Четверо рабочих проводили сухую чистку резервуара для хранения жидкого кислорода. Газовоздушная смесь воспламенилась. Погибли двое - они находились внутри резервуара, повідомляє "Інтерфакс".

Новина доповнюється.

У Чорному морі вибухнув гідроцикл із туристами. Аварія сталася на пляжі в районі Кабардинки. У транспортного засобу виникли проблеми з двигуном, коли школяр і дорослий чоловік каталися на ньому. Гідроцикл вони орендували.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вибухи на оборонних заводах - є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути