вівторок, 24 травня 2022 11:50

Спецтема: Війна Росії проти України

У РФ можливий тіньовий переворот. Путіну шукають заміну - ГУР

У РФ можливий тіньовий переворот. Путіну шукають заміну - ГУР
Президент Росії Володимир Путін. Фото: facebook.com/MIDRussia

Розвідка України вважає реальним тіньовий, а не відкритий державний переворот у Російській Федерації.

Тож оточення президента РФ Володимира Путіна вже шукає йому заміну, заявив начальник Головного управління української розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю "Українській правді".

"Найближче оточення, яке, скажімо так, представляє зараз фінансову гілку, вони досить багато втратили через війну. І от вони шукають вихід із ситуації. Найпростіший вихід із ситуації для них - це замістити Путіна іншою особою. Скажімо так, звинуватити у всіх проблемах не Росію, а саме одну людину - Путіна. І сказати, що він був хворий диктатор, знімайте всі санкції, знімайте всі обмеження, починаємо жити заново, у всьому винна не Росія, а саме він..." - сказав Буданов.

За його словами, більшість російських військових виступають за війну проти України. Проте вони не горять аж надто бажанням продовжувати бойові дії, з огляду на те, яких втрат зазнають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Путіна скоїли замах - ГУР

"Спеціальні служби Росії - певна кількість із них спочатку виступала за цю "операцію" для того, щоб приховати величезні розтрати, які йшли багато років на формування в Україні, так би мовити, проросійськи налаштованих людей. Вони свято вірили в те, що за три дні візьмуть Київ, а на десятий день взагалі закінчать всю воєнну операцію в Україні. Це була їхня мрія. Але вона не вдалася", - зазначив Буданов.

Він переконаний, що саме російський бізнес "підходить до війни прагматично" - чітко розуміє свої втрати і тому "намагається знайти вихід і якось припинити війну".

"Вони втрачають гроші, а це величезні гроші. Тому вони виступають проти. Проте відкрито вони не наважуються про це говорити саме Путіну. Між собою такі розмови ведуться. Такі розмови йдуть навіть між бізнесом і силовиками, між бізнесом та політиками. Це все є", - пояснив Буданов.

У близькому оточенні Володимира Путіна бажають його смерті. Багато наближених до диктатора не очікували, що війна пошириться на всю Україну. Думали, що все обмежиться Донбасом. Відповідно, втрати, яких зазнає у цій війні Росія, не були погоджені з олігархами та військовими-високопосадовцями.

В оточенні Путіна зараз активно чи пасивно обмірковують, як посприяти його смерті.

Зараз ви читаєте новину «У РФ можливий тіньовий переворот. Путіну шукають заміну - ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути