понеділок, 29 березня 2021 14:36

У прем'єра 5 років був роман. Тепер можуть судити за конфлікт інтересів

У прем'єра 5 років був роман. Тепер можуть судити за конфлікт інтересів
Борис Джонсон і Дженніфер Аркур / Sunday Mirror

У Великій Британії скандал. Жінка стверджує, що спала з теперішнім прем'єром Борисом Джонсоном, доки родина тодішнього мера Лондона була відсутня. Навіть займалася сексом із Джонсоном за кілька хвилин до того, як повернулася його колишня дружина.

Дженніфер Аркур стверджує, що в неї був роман з Джонсоном з 2012-го по 2016 рік, коли той був мером Лондона. Про це пише Sunday Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попри скандал з утворенням тромбів: прем'єр Джонсон зробить щеплення вакциною AstraZeneca

Пара познайомилася 2011-го, коли Аркур була студенткою бізнес-школи. Вони обмінялися номерами й пішли випити в лондонському пабі. Дженніфер каже, що вперше переспали 29 серпня 2012 року.

Аркур каже, що займалася сексом в будинку сім'ї Джонсонів, у той час, як його колишня дружина Марина Вілер, матір їх 4 дітей, була відсутня. Перед сексом пара читала "Макбета" Шекспіра. Закохані нібито регулярно зустрічалися й відправляли одне одному повідомлення сексуального характеру.

Джонсон виступав на технологічних заходах, які організовувала Аркур, від яких вона отримала понад $138 тис. у вигляді грантів. Влада Лондона тепер вирішує, чи порушив колишній мер принципи суспільного життя, і чи не було конфлікту інтересів. Дженніфер одружена.

Зараз ви читаєте новину «У прем'єра 5 років був роман. Тепер можуть судити за конфлікт інтересів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути