середа, 03 травня 2017 14:50

У Польщі затримали путінського байкера

У Польщі затримали путінського байкера
У Польщі затримали прокремлівського байкера з "Нічних вовків". Фото: Радіо Свобода

Польська поліція затримала байкера з прокремлівського клубу "Нічні вовки" Миколу Логінова.

Про це повідомив "РИА Новости" керівник польського відділення "Нічних вовків" Даріуш Качмарчик. За його словами, Логінова затримали в місті Мисловіце. Росіянин мав усі необхідні документи, зокрема чинну шенгенську візу, зазначив Качмарчик.

"Думаю, що скоро його випустять. Справою займається російський консул", - пояснив він.

Поліція пояснила затримання Логінова "недійсною візою", розповів організатор пробігу Андрій Бобровський. Документ нібито анулювали після торішньої акції. Бобровський також зазначив, що всі документи у байкера були в порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці не пустять в Україну російських байкерів

"Нічні вовки" - російська організація мотоциклістів, яка бере участь у пропагандистських акціях імперської спрямованості, а також в рекламних кампаніях на підтримку Путіна. "Нічні вовки" регулярно проводять мотопробіги напередодні Дня Перемоги. Останніми роками ці акції призводять до скандалів і демонстрацій.

Цьогоріч мотопробіг "Дороги Перемоги - на Берлін" стартував 27 квітня. Байкери проїхали Москву, Смоленськ, Катинь, Мінськ, Хатинь, Варшаву та Вроцлав. Далі маршрут пролягає через Будапешт, Братиславу, Прагу, Дрезден і Берлін. У Польщу колона прибула в неділю.

Російських мотоциклістів на територію Польщі не пустили. Їх підозрюють у причетності до екстремістської організації. Іншим учасникам пробігу, які представляють низку європейських країн, дозволили перетнути польський кордон. У Болгарії відбулися протести проти участі місцевих байкерів у пробігу "Нічних вовків".

Зараз ви читаєте новину «У Польщі затримали путінського байкера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути