вівторок, 02 травня 2017 17:38

Болгари виступили проти путінських байкерів
4

Болгари виступили проти байкерів
Фото: "Цензор.нет"
Болгари виступили проти байкерів
Болгарські "Нічні вовки"
Болгарські "Нічні вовки"

Болгари виступили проти участі місцевих байкерів у пробізі путінських "Нічних вовків". Вони хочуть їхати через країни Європи до Берліна.

"Мітинг був організований болгарськими активістами за підтримки українців, грузинів і російських прихильників політика Бориса Нємцова. Це була миттєва реакція на участь болгарських байкерів - представників місцевого клубу путінських "Нічних вовків" - приєднатися до міжнародного мотопробігу російської вовчої зграї, яка вирушить у свій черговий похід дорогами Другої світової війни через Європу до Берліна", - розповіла голова Союзу українських організацій Болгарії "Мати Україна" Олена Коцева, передає "Цензор.нет".

Активісти з болгарськими, грузинськими та українськими папорами виступили проти політики Кремля. Вони тримали плакати з лозунгами "Тут не Москва", "Червоне сміття", "Stop Putin. Stop war", "Свобода чи СРСР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці не пустять в Україну російських байкерів

"Ось вони, райдери російської пропаганди, "нічні вовки" або, краще, болгарські собаки Путіна, обвішані георгіївськими стрічками, російськими прапорами, радянським шевроном, значками "КДБ" та званням "рокери" незважаючи на те, що вони ними не є", - написав фотограф Еміл Георгів. Він зробив фоторепортаж акції.

Група байкерів, які представляють націоналістичний клуб "Нічні вовки", вирушили з білорусько-польського кордону у бік Варшави. Усі байкери є громадянами ЄС - Польщі, Німеччини та Словаччини.

Зараз ви читаєте новину «Болгари виступили проти путінських байкерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути