середа, 25 жовтня 2017 20:58

У Польщі українця засудили до 9 років в'язниці

 

Громадянина України в Польщі засудили до дев'яти років і одного місяця в'язниці.

Про це повідомляє TVN24.

Його засудили через те, що у новорічну ніч, 1 січня 2017 року, у місті Єленя Гура ін п'яним на джипі збив на смерть двох дівчат-підлітків,

"Двоє дівчат – 14-річна Сара і 16-річна Марися йшли до центру міста подивитись на новорічне шоу. Коли вони переходили дорогу, на пішохідному переході їх збив позашляховик Jeep Cherokee, яким керував 27-річний Владислав К.", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП із сином Шуфрича: прокуратура вибиває жорсткіший запобіжний захід

Далі автомобіль в'їхав у огорожу моста, проломив її та впав до річки. Із машини українця витягнули рятувальники. Але серйозних травм він не отримав, як і пасажирка авто, теж громадянка України. Аналіз показав наявність у крові водія майже 2 проміле алкоголю.

Прокуратура вимагала для Владислава К. 12 років ув'язнення. Однак суд взяв до уваги те, що винуватець ДТП раніше ніколи не порушував закону та добре характеризувався на місці роботи.

Водія, який спричинив смертельне ДТП та втік з місця події затримала поліція Дніпропетровської області. Аварія трапилась на трасі Запоріжжя-Кропивницький. Водій автомобіля "Mazda - 6 " виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем ЗАЗ. Водій останнього загинув на місці. Дві його пасажирки потрапили в реанімацію.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі українця засудили до 9 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути