Ексклюзиви
неділя, 19 березня 2017 03:22

У Москві пройшов мітинг на честь анексії Криму: без Путіна і з платною масовкою
4

Фото: За даними ГУ МВС по Москві, в мітингу взяли участь 150 тис. осіб/РБК

У Москві біля будівлі МДУ відбувся фестиваль "Весна", присвячений третій річниці анексії Криму. Участь в ньому, крім представників патріотичних рухів і школярів, брала професійна масовка.

Про це 18 березня пише "РБК".

У заході брали участь представники російської естради Денис Майданов, Валерія, групи "Фабрика", "Любе", "Градуси". Лідери "Єдиної Росії", "Справедливої Росії" і ЛДПР виголосили промови.

"Володимир Путін участі у фестивалі не брав, хоча у 2014 і 2015 роках на аналогічних акціях був. Лідер КПРФ Геннадій Зюганов також вперше з 2014 року на мітингу не з'явився", - зазначає видання.

Закінчився захід масовим співом гімну Росії і салютом. За даними ГУ МВС по Москві, в мітингу взяли участь 150 тис. осіб.

Телеканал "Дождь" повідомив, що на організацію мітингу московська влада витратила 22 млн рублів, а організатори масовки для концерту призначили його учасникам зустріч о 15:00 біля станції метро "Університет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після анексії ми очікували на депортацію кримських татар - Джемілєв

"Збір у метро, орієнтиром буде біла табличка з великою літерою "М", зустрічати буду особисто", - повідомляли організатори у відкритій групі "Вконтакте" і "Массовки.ру".

В оголошенні зазначалося, що за 3 години роботи учасники акції отримають по 400 рублів "відразу на руки після заходу".

За даними "РБК", на акції працювало 10-12 організаторів масовки, у кожного з яких записалися 100-150 осіб. Всього біля МГУ зібралося від 1000 до 1800 осіб, яким було обіцяно винагороду.

Росія анексувала Крим, виправдовуючи це незаконним референдумом, який пройшов навесні 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна та більшість країн світу.

Зараз ви читаєте новину «У Москві пройшов мітинг на честь анексії Криму: без Путіна і з платною масовкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути