субота, 14 серпня 2021 17:20

У Лукашенка звинуватили Литву в підготовці ядерної війни

У Лукашенка звинуватили Литву в підготовці ядерної війни
Головний політтехнолог самопроголошеного президента Білорусі Олексій Дзермант звинуватив Литву в підготовці ядерної війни. Фото: sb.by

Литва готується до ядерної війни. І веде переговори з американцями щодо розміщення ядерної зброї на своїй території.

Таку заяву на адресу Литви зробив наближений до самопроголошеного білоруського правителя Олександра Лукашенка політолог та політтехнолог Олексій Дзермант в ефірі президентського "Альфа радіо", що є проєктом друкованого органу режиму - газети "Радянська Білорусь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Силовики Лукашенка витісняють мігрантів із Білорусі: показали відео

За його словами, крім отриманих опозиційними хакерами особистих даних білоруських силовиків, в інтернеті нібито можна знайти й "документи і самої литовської канцелярії - Міністерства закордонних справ, уряду, президентури".

"За інформацією з тих же форумів, в документах йдеться про підготовку реальної війни проти Білорусі, в тому числі з використанням тактичної ядерної зброї. Також литовці вели переговори з американцями щодо таємного розміщення ядерної зброї на своїй території", - заявив Олексій Дзермант.

Прикордонники Литви зафіксували стрілянину в районі кордону з боку Білорусі. Також було видно сигнальні ракети у темну пору доби. Силовики Білорусі пояснили, що біля кордону з Литвою проходять навчання, в рамках яких і були чутні постріли та видно сигнальні ракети.

Зараз ви читаєте новину «У Лукашенка звинуватили Литву в підготовці ядерної війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути