понеділок, 05 липня 2021 01:28

У Канаді лісові пожежі, є загиблі

У Канаді лісові пожежі, є загиблі
Розслідування обох смертей досі триває. Фото: Pixabay

У лісовій пожежі, що цього тижня знищила селище Літтон у канадській провінції Британська Колумбія, загинуло щонайменше дві людини. Про це пише канадський суспільний мовник CBC News.

"Коронерська служба Британської Колумбії підтвердила, що дві людини загинули в результаті лісової пожежі, яка швидко поширилася й знищила більшість селища Літтон цього тижня", - йдеться у матеріалі.

Розслідування обох смертей досі триває, але попередні дані вказують на те, що на двох загиблих впала лінія електропередач, коли вони ховалися від пожежі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мексиканській затоці сталась пожежа на підводному трубопроводі. Відео

"У Коронерській службі Британської Колумбії додали, що не отримували іншої інформації про загиблих у пожежі. Утім, в уряді стверджують, що місце перебування кількох людей досі не вдалося встановити", - зазначає CBC News.

Хоча пожежа пройшла Літтоном в середині тижня, рятувальники змогли потрапити у селище лише в суботу через токсичний дим, який виділяли при горінні будівлі.

Кіпр звернувся по міжнародну допомогу для подолання лісових пожеж. Пожежа почалася в Аракасі та поширилась на 40 км південними районами Лімассолу та Ларнаки. Пошкодила десятки об'єктів нерухомості. Кілька населених пунктів евакуювали й перекрили дороги.

Зараз ви читаєте новину «У Канаді лісові пожежі, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути