вівторок, 19 червня 2018 15:06

У будинку знайшли понад 550 одиниць зброї

553 одиниці зброї виявили правоохоронці в американця Мануеля Фернандеса, 60 років, із селища Аква Дульче біля Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія.

Про велику кількість зброї правоохоронцям повідомив сусід пенсіонера. При поверхневому огляді вони виявили у будинку 432 одиниці зброї. При більш детальному обшуку наступного -дня - ще 91, повідомляє ABC News.

Автор: Los Angeles County Sheriff's Department
  553 одиниць зброї копи розклали на землі
553 одиниць зброї копи розклали на землі
Автор: Los Angeles County Sheriff's Department
  553 одиниць зброї копи розклали на землі
553 одиниць зброї копи розклали на землі

"Детективи також вилучили комп'ютери, мобільні телефони та жорсткі диски з місця проживання. Вважають, що вони були залучені до незаконної купівлі вогнепальної зброї ", - заявив шериф.

Копи також навідалися до жінки, яку пов'язують із Фернандесом. У її будинку виявили 30 пістолетів. Власниці на час обшуку не було вдома. Їй також висунуть обвинувачення у майбутньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ящик гранат - $200, "калаш" - $500: скільки коштує зброя на українському чорному ринку

Фернандеса уже притягали до відповідальності за володіння великою кількістю зброї, автоматами та магазинами великої місткості до них. Його також засудили до 486 днів у в'язниці у лютому 2017-го. Звільнили в серпні того ж року. Що саме скоїв чоловік, не уточнюється.

18 протитанкових гранат ПГ-7, 20 гранат Ф-1, 33,3 тис. патронів різного калібру, тротилові шашки вагою 12,4 кг, 79 гвинтівок, 39 пістолетів та іншу зброю знайшли правоохоронці в будинку одного із депутатів колишньої владної Республіканської партії Вірменії Манвела Григоряна. Також виявили двох тигрів у клітках та ведмедя у вольєрі, коробки з гуманітарною допомогою для вірменських солдат. Її збирали 2016-го, коли у Нагірному Карабасі почалася "чотириденна війна". Тушонку та згущене молоко замміністра згодовував тиграм. Також у коробках були ліки та одяг.

Зараз ви читаєте новину «У будинку знайшли понад 550 одиниць зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути