Ексклюзиви
неділя, 20 листопада 2022 09:03

Спецтема: Війна Росії проти України

У Білому домі відгуляли перше за дев'ять років весілля. Наречена – онука Байдена: фото з церемонії
12

Президент США Джо Байден видав заміж онуку Наомі
Фото: instagram.com/rafanelli events
Президент США Джо Байден видав заміж онуку Наомі
Президент США Джо Байден видав заміж онуку Наомі
Президент США Джо Байден видав заміж онуку Наомі
Президент США Джо Байден видав заміж онуку Наомі

У суботу, 19 листопада, онука президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена 28-річна Наомі вийшла заміж за 25-річного Пітера Ніла.

Весілля провели на Південній галявині Білого дому. На свято запросили приблизно 250 гостей, повідомили на сайті Білого дому.

Перше фото з весілля президент та перша леді США опублікували у Twitter. Після церемонії одруження весільний обід для родини та весільну вечірку провели в їдальні резиденції президента США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від сенатора до президента. Байдену – 80

"Було приємно спостерігати, як Наомі росте, дізнається, ким вона є, і влаштовує таке неймовірне життя для себе. Тепер ми сповнені гордості бачити, як вона обрала Пітера своїм чоловіком, і ми маємо честь вітати його в нашій родині. Ми бажаємо їм днів, повних сміху та любові, яка з кожним роком стає дедалі глибшою", – сказали Джо та Джилл Байден.

Це було перше весілля в Білому домі за останні дев'ять років і перше в історії весілля онуки чинного президента США, пишуть Glamour та People,

За часів президентства Дональда Трампа весілля на вул. Пенсільванія-авеню, 1600 не проводилися. Остання до цього дня весільна церемонія, проведена на території Білого дому, відбулася під час одруження президентського фотографа Піта Соуза та Патті Ліз 2013 року.

Наомі – старша з семи онуків Байдена, донька Хантера Байдена та його колишньої дружини Кетлін Буле. Онука закінчила юридичний факультет Колумбійського університету.

Пітер Ніл також вивчав право, проходив стажування під час президентської кампанії Гілларі Клінтон і в Білому домі під час президентства Барака Обами. Пара оголосила про заручини у вересні 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «У Білому домі відгуляли перше за дев'ять років весілля. Наречена – онука Байдена: фото з церемонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути