пʼятниця, 14 січня 2022 20:30

"Твари...сожжем" - російський пропагандист обізвав українців

"Твари...сожжем" - російський пропагандист обізвав українців
Росіянин в істериці погрожував українцям.

Кремлівський пропагандист Антон Красовський в ефірі російського державного каналу Russia Today обізвав українців "тварями" і пригрозив черговим введенням російських військ в Україну.

На репліку, що Україна і Грузія вступлять в НАТО, Красовський заявив: "Нет. Мы введем войска в Украину, это наша земля. Хр*н вам, а не НАТО. Даже не мечтайте, твари".

"Никогда Укарина и Грузия не должны вступить в НАТО. Мы отнимем у вас вашу Конституцию. Сожжем ее на Крещатике вместе с вами", - погрожував в істериці росіянин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фломастери ніби кольорові, а пишуть всі г*вном" - Скрипін про російських лібералів

"Знайомтеся, це Антон Красовський. Цей пропагандон прославився в РФ років 10 тому, коли хайпанув і повідомив, що він нетрадиційної орієнтації і хворий на СНІД. Потім навіть імітував із себе ліберала. А потім скотився до соловйовщини.

Але він промиває мізки росіянам. Системно і цинічно. Просто мерзота. І начхати йому на те, що той же Кремль переслідує не лише опозицію, а й ЛГБТ-спільноту в РФ. Він просто обслуговує владу. Не безкоштовно. Адже він меркантильна мерзота", - пише екснардеп Борислав Береза.

12 січня в Брюсселі НАТО відповів РФ, що вступ до Альянсу - право кожної країни обирати власні заходи безпеки. Тільки Україна й НАТО можуть вирішувати, коли Україна готова приєднатися до Альянсу.

Восьмий рік триває агресія РФ проти України. 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «"Твари...сожжем" - російський пропагандист обізвав українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути