четвер, 11 березня 2021 14:12

Туреччина змінює правила в'їзду для туристів

Туреччина змінює правила в'їзду для туристів
Заповнення анкети перевірятимуть на кордоні. Фото: pixabay.com

Із 15 березня влада Туреччини запроваджує обов'язкові електронні анкети для туристів, які потрібно буде заповнити за 72 год. до прибуття в країну.

Це можна буде зробити 6 мовами: англійською, російською, іспанською, німецькою, арабською та турецькою. Без документа у країну можуть не впустити, повідомили на сайті МОЗ Туреччини.

"На основі заповненої інформації для вас автоматично створять індивідуальний 10-значний код HES, завдяки якому ми зможемо звʼязатися з вами й попередити ризик контактування з особами, хворими Covid-19. З цієї причини точність й актуальність інформації важливі", - йдеться у повідомленні.

Заповнення анкети перевірятимуть на кордоні. У разі її відсутності або неправильного заповнення туристам загрожуватимуть санкції. Якщо людина не має турецького громадянства або дозволу на проживання, їй можуть відмовити у в'їзді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали місця, куди коронавірус не дістався

Із березня у Туреччині планують поступово скасовувати обмеження, запроваджені через пандемію Covid-19. Влада має намір розділити країну на зони так само, як в Україні під час адаптивного карантину.

Зараз ви читаєте новину «Туреччина змінює правила в'їзду для туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути