понеділок, 18 жовтня 2021 09:45

Туніс скасував карантин для туристичних груп

Туніс скасував карантин для туристичних груп
Туристам з ПЛР-тестом чи вакцинацією дозволили не відбувати карантин. Фото: Pexels

У Тунісі скасували карантин для організованих туристів.

На семиденний карантин не потрібно буде йти туристам, які подорожують чартерними або регулярними рейсами за лінією туроператора, повідомив офіс із туризму Тунісу.

"У зв'язку з помітним покращенням епідемічних показників у Тунісі міністерство охорони здоров'я ухвалило рішення пом'якшити умови приймання пасажирів, що прибувають на територію Тунісу із 16 жовтня. Відвідати республіку без карантину можна в разі пред'явлення ПЛР-тесту або сертифіката вакцинації", - ідеться в повідомленні.

Іноземці мають пред'явити під час реєстрації на рейс в аеропорту ПЛР-тест, зроблений за 72 год. до вильоту. Від тестування звільняються діти до 12 років.

"Тест ПЛР не потрібно здавати щепленим туристам, які завершили вакцинацію не менш ніж за 14 днів до прибуття в Туніс і мають відповідний сертифікат", - пояснили в офісі.

Туристи мають заповнити декларацію здоров'я. В аеропорту проводять вибіркові експрес-тести на антиген. Хворих туристів відправлять на ізоляцію до спеціального центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У потяг впускатимуть лише з Covid-сертифікатом

Усім туристам необхідно мати підтвердження бронювання та оплати організованого туру. Пересування за межами туристичних об'єктів дозволили лише туристичним транспортом.

Туреччина спростить отримання віз для людей, які планують приїхати в країну по медичні послуги. Для тих, хто має призначення до лікаря в медзакладах Туреччини, візи надаватимуть упрдовж 48 год.

Зараз ви читаєте новину «Туніс скасував карантин для туристичних груп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути