вівторок, 17 вересня 2024 03:15

Трамп вважає Байдена і Гарріс причетними до замаху на нього

Трамп вважає Байдена і Гарріс причетними до замаху на нього
15 вересня біля кандидата у президенти США Дональда Трампа стріляли. Фото: eastnews.ua

Дональд Трамп звинуватив Джо Байдена та Камалу Гарріс у причетності до замаху на нього.

На думку Трампа, затриманий чоловік "повірив риториці Байдена і Гарріс і діяв відповідно до неї". Про це Трамп сказав в інтерв'ю Fox News.

"Їхня риторика призводить до того, що в мене стріляють, тоді як я – той, хто збирається врятувати країну, а вони – ті, хто руйнує країну, як зсередини, так і ззовні", – вважає експрезидент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний у замаху на Трампа не має відношення ні до Інтернаціонального легіону, ні до "Азову"

Кандидат в президенти США додав, що Байден і Гарріс нібито створюють загрозу "за допомогою комбінації риторики та судових позовів, в які вони мене втягують".

"Це те, до чого прислухаються небезпечні дурні, як той стрілець, – це риторика, до якої вони прислухаються, і те ж саме з першим (замахом – Gazeta.ua)", – додав Трамп.

ФБР розцінює стрілянину як можливу спробу замаху на Трампа. Секретна служба США підтвердила, що її агент відкрив вогонь по озброєному підозрюваному в гольф-клубі, де перебував Трамп.

Підозрюваним у ймовірному замаху на Трампа є 58-річний Райан Веслі Рут. Під час арешту в нього виявили два рюкзаки та камеру GoPro, а автомат АК-47 знайшли в кущах поблизу місця інциденту.

Ввечері 15 вересня біля кандидата у президенти США Дональда Трампа стріляли, коли він виходив зі свого гольф-клубу у Вест-Палм-Біч, Флорида.

Згодом Трамп відреагував на замах. "Поруч зі мною було чути постріли. Перш ніж чутки почнуть виходити з-під контролю, я хотів би, щоб ви почули це першими: Я в безпеці і здоровий! Ніщо мене не зупинить. Я ніколи не здамся. Я завжди буду любити вас за те, що ви мене підтримуєте", – йдеться у його заяві.

Раніше, 13 липня Томас Метью Крукс вистрілив у Трампа на мітингу в Батлері (штат Пенсільванія), поранивши колишньому президенту США вухо.

Зараз ви читаєте новину «Трамп вважає Байдена і Гарріс причетними до замаху на нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути