пʼятниця, 02 жовтня 2020 08:18

Трамп із дружиною заразилися Covid-19

Трамп із дружиною заразилися Covid-19
Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією заразилися коронавірусом. Фото: REUTERS

Президент США Дональд Трамп повідомив, що результати тестів на Covid-19, взяті у нього і його дружини, показали позитивний результат.

"Сьогодні тести на Covid-19, взяті у мене і Меланії, показали позитивний результат. Ми негайно починаємо свій карантин і процес одужання. Ми пройдемо через це разом", - написав Трамп у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп хоче першим випробувати вакцину від коронавірусу

Обоє пішли на карантин в очікуванні результатів тесту після того, як Covid-19 заразилася радниця Трампа - колишня модель 31-річна Хоуп Хікс. Днями вона супроводжувала главу держави в поїздці в штат Міннесота. А також 29 вересня була на борту літака президента, коли він прямував на теледебати зі своїм суперником на виборах Джо Байденом.

Хікс супроводжувала Трампа в поїздці в Міннесоту на зустріч президента з виборцями, перебувала з Трампом в одному літаку.

У Західному резервному університеті Кейза у штаті Огайо відбулися перші дебати між Дональдом Трампом та Джо Байденом. Кандидати на посаду американського президента встигли посперечатися вже на початку. Коментуючи рішення висунути Емі Коні Барретт на посаду члена Верховного суду США, Трамп став перебивати опонента, після чого між кандидатами почалася словесна перепалка.

Зараз ви читаєте новину «Трамп із дружиною заразилися Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути