середа, 30 вересня 2020 16:57

Більшість глядачів надали перевагу на дебатах Байдену - опитування

Більшість глядачів надали перевагу на дебатах Байдену - опитування
Більшість глядачів вважають, що Байден гідний перемоги в президентських виборах. Фото: Reuters

6 із кожних 10 глядачів теледебатів між республіканцем Дональдом Трампом та демократом Джо Байденом вважають, що останній гідний перемоги у президентських виборах США.

Про це свідчать дані опитувань CNN-спостерігачів за дебатами, проведені SSRS.

Водночас лише 28% респондентів вважають, що переміг чинний президент Дональд Трамп.

В опитуванні з тими ж виборцями, проведеному напередодні дебатів 22-27 вересня, 56% сказали, що сподіваються на перемогу Байдена, тоді як 43% очікували, що це зробить Трамп.

За даними CNN, результати опитувань після дебатів 2020 року майже збігаються із результатами 2016 року, які оприлюднили після перших дебатів між Трампом та Гілларі Клінтон. Тоді 62% глядачів вирішили, що перемога за Клінтон, а 27% переконалися, що краще виступив Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп розкритикував сина Байдена під час дебатів

За результатами опитувань, 65% глядачів вважають, що на останніх дебатах відповіді Байдена були правдивішими. Загалом 69% вважають, що його претензії до чинного президента справедливі. У Трампа – 29% і 32% відповідно.

57% глядачів заявили, що результати дебатів не вплинуть на їхній вибір 3 листопада, тоді як 32% після перегляду вирішили, що проголосують за Байдена, за Трампа – 11%.

Опитування CNN після дебатів провели по телефону, що включало інтерв'ю з 568 зареєстрованими глядачами, які спостерігали за дебатами 29 вересня. Похибка цієї вибірки становить 6,3%.

У Західному резервному університеті Кейза у штаті Огайо відбулися перші дебати між Дональдом Трампом та Джо Байденом. Кандидати на посаду американського президента встигли посперечатися вже на початку.

Коментуючи рішення висунути Емі Коні Барретт на посаду члена Верховного суду США, Трамп став перебивати опонента, після чого між кандидатами почалася словесна перепалка.

Зараз ви читаєте новину «Більшість глядачів надали перевагу на дебатах Байдену - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути