Ексклюзиви
понеділок, 06 березня 2017 11:13

Трамп готовий здати Україну Путіну – російський політик

Трамп готовий здати Україну Путіну – російський політик

Президент США Дональд Трамп може дати Росії карт-бланш на будь-які дії в Україні.

Про це заявив російський опозиційний політик, президент Загальноросійського громадського руху "Союз правих сил" Леонід Гозман в інтерв'ю "Обозревателю".

"Трамп – ізоляціоніст. Я його бачив зблизька на конвенції в Клівленді, коли Республіканська партія номінувала його кандидатом. Він справив на мене гнітюче враження. І відтоді воно тільки посилилося. Трамп – це суміш Гітлера з Жириновським. Думаю, він абсолютно аморальна людина. Якщо для Обами, Картера, навіть для Бушів і Клінтона, були важливі якісь цінності, то для Трампа – ні. І, звичайно, Україну він готовий здати. Та плювати йому, що там у вас відбувається. Що йому той Крим? Трамп готовий здати Україну, Білорусь, російський демократичний рух, наших правозахисників – та все. Він не може здати Балтійські країни і Польщу, тому що вони, слава Богу, встигли вступити до НАТО.

Але! Він же не зробить це просто так. Ось зустрінуться Трамп із Путіним, подивляться один одному в очі, обіймуться, а що потім? Потім Путін скаже: "А давай ти не втручатимешся в наші справи на пострадянській території. Це колишній СРСР, колишня Російська імперія, це наша зона". І мені здається, що в рамках світовідчуття Трампа така логіка є абсолютно нормальною", – зазначив Гозман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп заявив про дружбу з колишніми ворогами

Подальшу ситуацію в Україні вирішуватимуть президенти США Дональд Трамп і Росії Володимир Путін. Таку думку висловив перший прем'єр-міністр України Вітольд Фокін.

Зараз ви читаєте новину «Трамп готовий здати Україну Путіну – російський політик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути