Ексклюзиви
середа, 04 квітня 2018 03:00

Трамп: "Я можу мати дуже хороші відносини з Путіним"

Трамп: "Я можу мати дуже хороші відносини з Путіним"
Президент США Дональд Трамп не проти порозумітися з Путіним. Фото: REUTERS

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп може встановити хороші відносини з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Про це президент США сказав на спільній прес-конференції з лідерами балтійських країн - Литви, Латвії та Естонії.

Він нагадав, що у зв'язку з отруєнням колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Великій Британії США видворили 60 російських дипломатів, в той час коли Франція і Німеччина - лише по чотири.

"Ніхто не був суворішим щодо Росії. Але я можу мати дуже хороші відносини з президентом Путіним. Я думаю, що це можливо. Порозумітися з Росією - це хороша справа, порозумітися з Китаєм - це хороша справа, порозумітися з іншими країнами, включаючи ваші три країни, - це також хороша справа", - сказав Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп запросив Путіна в Білий дім - Кремль

"Я можу мати дуже хороші відносини з Росією і з президентом Путіним. І це було б чудово. Однак існує величезна ймовірність, що цього не станеться", - наголосив Трамп.

20 березня Трамп привітав президента РФ з його переобранням на посаду російського президента і заявив, що зустрінеться з Путіним у недалекому майбутньому. У Кремлі заявили, що дату і місце можливої зустрічі Трампа і Путіна не визначено.

У Білому домі повідомили, що Трамп та Путін під час телефонної розмови 20 березня обговорювали можливість проведення двосторонньої зустрічі, зокрема, у Білому домі.

Зараз ви читаєте новину «Трамп: "Я можу мати дуже хороші відносини з Путіним"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути