неділя, 19 вересня 2021 01:55

Тисячі нелегальних мігрантів оселилися під мостом на кордоні Мексики і США

Тисячі нелегальних мігрантів оселилися під мостом на кордоні Мексики і США
Місцева влада назвала ситуацію надзвичайною. Фото: Reuters

Понад 10 тисяч нелегальних мігрантів із Венесуели, Куби, Гаїті та Нікарагуа, які прямують до США, оселилися під мостом на кордоні, створивши імпровізоване містечко. Вони не мають достатньо води та їжі.

Про це повідомляє Reuters. Нелегальні мігранти оселилися під мостом у місті Сюдад-Акунья. Це кордон з американським містом Дель-Ріо в штаті Техас. Місцева влада назвала ситуацію надзвичайною.

Контрольно-пропускні пункти на кордоні не можуть так швидко задокументувати таку кількість людей. Більшість з них прийшли до американського кордону спільно з дітьми. Декотрі мають лише незначну кількість води та їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Силовики Лукашенка витісняють мігрантів із Білорусі: показали відео

Температура повітря сягає 37 градусів за Цельсієм. Протягом серпня американські прикордонники заарештували майже 200 тисяч нелегальних мігрантів, які намагалися потрапити до США без документів. Ті, кому не вдалося потрапити до Техасу, іноді ночами повертаються до Мексики, аби поповнити запаси їжі.

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ) закликало Польщу допустити на територію країни 24 мігранта, які перебувають на польсько-білоруському кордоні.

Зараз ви читаєте новину «Тисячі нелегальних мігрантів оселилися під мостом на кордоні Мексики і США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути