вівторок, 08 грудня 2020 08:46

Тихановська відповіла на заяву Лукашенка про дармоїдів і злочинців

Тихановська відповіла на заяву Лукашенка про дармоїдів і злочинців
Виходом із ситуації Тихановська бачить "відхід диктатора, аби дати людям можливість працювати у власній країні". Фото: Reuters

Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська назвала самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка головним дармоїдом країни.

Про це вона заявила у відповідь на вчорашній намір Лукашенка примусово працевлаштовувати безробітних "протестунов" і "дармоїдів, що тиняються", передає belaruspartisan.

"Головний дармоїд Білорусі - сам Лукашенко. Щотижня його "самозайнятість" приносить країні мільйонні збитки. Щотижня через нього звільняють чесних людей та нищать бізнес. Щотижня через нього білоруси змушені залишати країну та вивозити свої компанії, адже іноді це єдиний спосіб працювати та заробляти", - сказала Тихановська.

Єдиним виходом із ситуації вона бачить "відхід диктатора, аби дати людям можливість працювати у власній країні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штаб Тихановської готує концепцію нових виборів

"Негайно зайнятися працевлаштуванням безробітних із органами міліції, підключіть, кого ви вважаєте за потрібне, негайно поставити на облік усіх дармоїдів, які тиняються, і змусити їх працювати", - сказав учора Лукашенко під час наради про роботу економіки 2020 року. За словами Лукашенка, хто не працює і "вештається", у майбутньому стане злочинцем.

Зараз ви читаєте новину «Тихановська відповіла на заяву Лукашенка про дармоїдів і злочинців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути