середа, 01 листопада 2017 01:26

Теракт на Мангеттені: 8 загиблих. Вбивцю затримали

Теракт на Мангеттені: 8 загиблих. Вбивцю затримали

Теракт у Нью-Йорку вчинив 29-річний виходець із Узбекистану. Про це повідомляє CNN із посиланням на два джерела у правоохоронних органах.

Підозрюваний прибув у США 2010 року. Жив у місті Тампа, штат Флоріда.

Інший американський телеканал ABC News повідомляє, що підозрюваного звуть Сайфулло Саїпов. У Twitter почали з'являтись фото зловмисника – на одному з них він лежить на землі, поранений у живіт.

Поки що жодне терористичне угруповання не взяло на себе відповідальність за теракт. Керівник SITE Intel Group‏ Ріта Катц написала, що прихильники ІДІЛ святкують напад у Нью-Йорку і розповсюджують у мережі постери з кадрами з місця злочину.

Раніше мер Нью-Йорка Білл де Блазіо повідомив, що внаслідок наїзду вантажівки на людей на велодоріжці на Мангеттені загинули 8 людей. Шестеро - на місці події, ще двоє померли у лікарні. 11 людей отримали травми. Їхньому життю нічого не загрожує.

31 жовтня у Нью-Йорку на Мангеттені водій на автомобілі протаранив натовп велосипедистів та врізався в автобус. Після цього з авто вийшов чоловік та почав стріляти. Інцидент розслідуватимуть як терористичний акт.

Зараз ви читаєте новину «Теракт на Мангеттені: 8 загиблих. Вбивцю затримали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути