пʼятниця, 30 липня 2021 15:03

Талановитий собака вміє ходити по канату з зав'язаними очима

Талановитий собака вміє ходити по канату з зав'язаними очима
Лачф ходить по канату з зав'язаними очима в Молдові / Newsflash

"Найталановитіший поліцейський собака у світі" може ходити по канату з зав'язаними очима і затримувати дихання під водою. Собака по кличці Лачі працює на прикордонників в столиці Молдови Кишиневі.

Його постійно тренує поліцейський-дресирувальник 46-річний Геннадій Ротару. Попри те, що недавно псу виповнилося шість років, він все ще вчиться. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Украдений шість років тому пес зустрівся із господарем: зворушливе відео

Завдяки талантам Лачі з'являвся як гість у місцевих телешоу. Зокрема, "Румунія має таланти", де пес показав деякі зі своїх навичок. Собака також брав участь у виступах в Національному театрі, де виконував такі трюки, як ходьба по одинарному канату і по подвійній мотузці. Собака також показав, що може затримувати дихання під водою більш ніж на хвилину.

Тренер каже, що вміння собаки ходити по канату чи затримувати дихання під водою допомагає тварині тренувати фізичне і психічне здоров'я. Це також готує пса до допомоги поліції в надзвичайних ситуаціях. Наприклад, при пожежі чи стихійному лиху, такому як землетрус.

Перша леді США, 69-річна Джилл Байден, вперше знялася в соціальній рекламі разом зі своїми собаками. Відео показали на телеканалі Animal Planet в ефірі програми Puppy Bowl. Ролик зняли в Білому домі.

Зараз ви читаєте новину «Талановитий собака вміє ходити по канату з зав'язаними очима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути