пʼятниця, 08 січня 2021 14:55

Священника і двох вірян заарештували за зґвалтування і вбивство

Священника і двох вірян заарештували за зґвалтування і вбивство
Місцевість, де стався злочин на мапі / Google Maps

Індуїстського священика і двох його послідовників заарештували за групове зґвалтування і вбивство 50-річної жінки в індійському штаті Уттар-Прадеш.

Жертва пішла ввечері в храм в сусіднє село, де сталося зґвалтування і вбивство. Троє обвинувачених залишили тіло жертви біля її будинку близько опівночі. Сім'я покійної часто відвідувала храм, тож обвинувачені знали, де живе жертва. Про це пише CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 країн, у які жінкам краще не потрапляти

Священика заарештували в хатині в лісі, недалеко від його села. Обвинувачені стверджують, що потерпіла впала в колодязь, вони їй допомогли вибратися і залишили біля додому, коли була ще жива. Однак родина заявила, що жінка була мертва, коли знайшли її тіло біля будинку.

Згідно зі звітом про розтин, жінка померла в результаті шоку і внутрішню кровотечу через зламане ребро. У неї також були травми і розриви інтимних частин тіла.

Максимальне покарання за такий злочин - довічне ув'язнення. Поліція також почала внутрішнє розслідування дільниці, бо місцеві офіцери не зареєстрували негайно заяву сім'ї жертви. Відповідальний за відділок тимчасово відсторонений від роботи.

За даними Національного бюро реєстрації злочинів Індії, в 2019-му зафіксували понад 32 тис зґвалтувань. Одне на кожні 17 хв. Але експерти кажуть, що реальна кількість, ймовірно, значно більша через сором жертв, пов'язаний з сексуальним насильством, і соціальні бар'єри для жертв, які не дозволяють казати про напади.

Зараз ви читаєте новину «Священника і двох вірян заарештували за зґвалтування і вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути