пʼятниця, 15 червня 2018 06:08

Світ розчулила дружба дівчини і свині
9

Аліса товаришує із кабаном Роккі від його народження
Фото: Daily Mail
Аліса товаришує із кабаном Роккі від його народження
Аліса товаришує із кабаном Роккі від його народження
Мати дівчинки Лара говорить, що в  дитинстві зажди мріяла про  порося
Аліса товаришує із кабаном Роккі від його народження

7-річна Аліса Менсфілд з британського міста Уолсолл у графстві Вест-Мідлендс товаришує із 280-кілограмовим кабаном Роккі, 2,5 роки.

Школярка допомагала доглядати за поросям від народження. Тепер змащує шкіру Роккі лосьйонном, заплітає шерсть і годує тортом, якщо він голодний. Собака Бруно також дружить із кабаном, розповідає Daily Mail.

"Роккі та Аліса – найкращі друзі. Він дозволяє робити їй з собою все, що їй заманеться, слухає її розповіді та пісні. І ніколи не скаржиться", - розповідає мати дівчини Лара.

У дитинстві не мала поросяти, говорить. Тож вирішила втілити свою мрію, подарувавши одне доньці.

Роккі дозволяє дівчинці вдягати себе у різні вбрання. Коли було весілля принца Гаррі та Меган Маркл, Аліса почепила на нього британський прапор. Зробила фото, віднесла його до школи. Воно схвилювало учителів, дітей та їхных батьків, розповідає Лара. Люди думають, що доглядати за свинею важко. Насправді, вона охайніша від собаки, каже.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собаки можуть стати причиною масової загибелі людей

Пес Бруно – метис лабрадора та роттвейлера - товаришує з Роккі. Вони разом бігають по саду. Тоді рохкання свині дещо нагадує гавкання.

Незважаючи на те, що зріст кабана зараз 1 м і вага 300 кг, він ще має рости, говорить Лара. У нього лише почали прорізатися зуби.

У китайському місті Ченду піддали кремації тіло чорного лабрадора 15-річного Тянфу. Пес працював у рятувальній команді. Його власник рятувальник Жу Гопін залишив собі його зуб. Каже, носити його з собою як талісман. Тянфу був найстарішим собакою у департаменті. Прослужив там 8 років. Помер від хвороби. Після смерті його нагородили почесною медаллю

Зараз ви читаєте новину «Світ розчулила дружба дівчини і свині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути