вівторок, 26 березня 2024 16:01

Стрілянина у "Крокус Сіті Холлі": Лукашенко почав виправдовувати Путіна

Стрілянина у "Крокус Сіті Холлі": Лукашенко почав виправдовувати Путіна
Лукашенко заявив, що терористи з "Крокуса" тікали в Білорусь. Фото: eastnews.ua

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко дав власну версію подій щодо теракту в Росії у "Крокус Сіті Холі".

Диктатор заявив, що терористи після теракту нібито планували втекти до Білорусі, повідомляє "БелТА". Водночас президент РФ Володимир Путін публічно оголосив, що для бойовиків начебто готували "лазівку" до України.

"Ми за бойовою ситуацією привели в дію усі свої підрозділи. Тому вони до Білорусі ніяк не могли зайти. Вони це бачили. А тому розвернулися і пішли на ділянку українсько-російського кордону", - видав Лукашенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадиров пригрозив російським "фашистам" на тлі стрілянини під Москвою

Терористи, за словами політика, спочатку рухалися у бік кордону з Білоруссю. Втім, спецслужби РФ та Білорусі нібито гарно повзаємодіяли.

"Я чому це сказав? Тому що почали Путіну дорікати. Та ми добу не спали разом із Путіним! Що вони знають про це? Постійна була взаємодія", - запевнив диктатор.

22 березня у місті Красногорськ Московської області у концертному залі "Крокус Сіті Хол" перед концертом гурту "Пикник" сталася стрілянина.

Російські ЗМІ повідомили, що у партер увірвалося особи у камуфляжі і відкрили стрілянину з автоматичної зброї. Нападники кинули гранату або запальну шашку, унаслідок чого почалася пожежа. Росіяни заявили про 182 загиблих.

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина у "Крокус Сіті Холлі": Лукашенко почав виправдовувати Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути