Ексклюзиви
понеділок, 19 липня 2021 03:27

Столицю В'єтнаму відправили на ізоляцію через Covid-19

Столицю В'єтнаму відправили на ізоляцію через Covid-19
Фото: Pixabay

Ханой з 19 липня посилює коронавірусні обмеження. Людям буде дозволено виходити з дому тільки за продуктами, ліками, у разі пожежі або надзвичайної ситуації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву влади. Працювати дозволено тільки співробітникам держустанов, заводів і компаній, які забезпечують функції, необхідні для життя суспільства.

Влада рекомендувала жителям не залишати столицю без невідкладної необхідності. Ті, хто прибуває в місто, мають заповнювати декларації про стан здоров'я. Заборонені зібрання більше ніж п'ять осіб. Не можна проводити весілля, але можна траурні заходи з чисельністю менш як 30 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не готова до нового штаму Delta - епідеміолог

Останні кілька днів у В'єтнамі реєструють понад 4 тис. заражень коронавірусом на добу. Це рекордні показники за всю пандемію. У липні у В'єтнамі вперше зареєстрували понад 1 тис. заражень на добу.

Захворюваність новим штамом Delta вже фіксують у Європі. В Україні спалах коронавірусу розпочнеться там, де більшість людей не щепились і не встигли перехворіти. У таких регіонах є ризик високого рівня захворюваності та летальності.

Зараз ви читаєте новину «Столицю В'єтнаму відправили на ізоляцію через Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути