пʼятниця, 20 липня 2018 08:32

"Стану найлютішим ворогом" - Трамп пригрозив Путіну

"Стану найлютішим ворогом" - Трамп пригрозив Путіну
Дональд Трамп заявив, що може стати для Володимира Путіна найбільшим ворогом. Фото: RT

Президент США Дональд Трамп пообіцяв стати найгіршим ворогом очільника РФ Володимира Путіна, якщо відносини між Росією і США не налагодяться.

"Мій попередник Барак Обама був абсолютним цапом відбувайлом Москви. Я підходжу до Росії набагато жорсткіше, ніж будь-який інший президент за довгі роки. Можливо, навіть жорсткіше, ніж коли-небудь. Порозумітися з Росією буде позитивною річчю. Але якщо це не спрацює, то я стану для Путіна найлютішим ворогом", - заявив Трамп в інтерв'ю CNBC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін запропонував Трампу провести референдум на Донбасі - Bloomberg

Під час спільної прес-конференції в місті Гельсінкі Трамп заявив, що довіряє Путіну, який заперечує російське втручання у вибори в США, тоді як розвідувальне агентство офіційно знайшло докази цього і висунуло звинувачення 12 співробітникам ГРУ РФ. Ці слова Трампа викликали хвилю обурення у власній країні і шквал критики. Тоді він сказав, що обмовився і мав на увазі те, що немає жодних причин вважати Росію на причетною до американських виборів.

Президент США Дональд Трамп заявив, що з нетерпінням чекає другої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним. При цьому лідер Білого дому зазначає, що перша зустріч пройшла успішно. Він хоче вирішити питання про припинення тероризму, безпеку Ізраїлю, поширення ядерної зброї, кібератаку, торгівлю.

Зараз ви читаєте новину «"Стану найлютішим ворогом" - Трамп пригрозив Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути