Ексклюзиви
субота, 22 липня 2017 12:56

Спецпредставник США вперше відвідає Донбас

Спецпредставник США вперше відвідає Донбас
Понад 170 бойовиків терористичного угруповання "Ісламська держава" підготовлені для організації терактів у Європі. Фото: ТСН

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер вирушив у свою першу поїздку до Східної України.

Про це повідомили в Державному департаменті США.

"На сході України спецпредставник Держдепу США зустрінеться з потерпілими внаслідок агресії Росії та обговорить безпекові питання. У понеділок, 24 липня він прибуде в Київ для зустрічі з українськими посадовцями для обговорення шляхів відновлення суверенітету та територіальної цілісності України", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіллерсон зробив заяву по Донбасу

Потім він поїде до Парижа, щоб зустрітися з французькими та німецькими високопосадовцями, щоб обговорити з ними Мінський процес та переговори в "нормандському" форматі. Його наступною зупинкою буде Брюссель, де він зустрінеться з офіційними особами ЄС та НАТО для обговорення врегулювання конфлікту в Україні.

26 липня Волкер поїде до Відня для зустрічі з ОБСЄ, щоб обговорити зусилля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Найкращою допомогою Україні буде зробити її сильною демократією, привабливою для жителів Донбасу. Про це заявив новий спеціальний представник США з врегулювання в Україні Курт Волкер.

Зараз ви читаєте новину «Спецпредставник США вперше відвідає Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути