Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2018 11:13

Сміявся весь зал - своєю промовою Трамп розвеселив світових лідерів

Сміявся весь зал - своєю промовою Трамп розвеселив світових лідерів
Трамп розсмішив зал своїм виступом на Генеральній асамблеї ООН

25 вересня 2018-го в Нью-Йорку розпочала свою роботу Генеральна асамблея ООН. У перший день із промовою перед світовими лідерами виступив президент США Дональд Трамп. Одна із його заяв викликала несподівану реакцію залу.

"За 2 роки моя адміністрація зробила для країни більше, ніж будь-яка інша в історії США. Це правда", - сказав Трамп. Після невеликої паузи зал вибухнув сміхом, пише Metro.

Трамп посміхнувся у відповідь на таку реакцію присутніх.

"Я не очікував такої реакції, та все гаразд", - сказав очільник Білого Дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Генасамблею ООН привезли немовля

Після інциденту Трамп продовжив виступ. Розповів про небувалий бум американської економіки. Заявив, що з моменту вступу його на посаду президента країни в січні 2017-го США стала "сильнішою, безпечнішою та багатшою країною.

"Ми працюємо на інтереси Америки та для американського народу. Але ми також працюємо на користь усього світу", - сказав Трамп.

Минулого року Трамп негативно оцінив північнокорейського лідера Кім Чен Ина. Назвав його "людиною-ракетою". Цього року риторика Трампа щодо Кіма змінилась. Після їхньої зустрічі у червні 2018-го Кім Чен Ин зробив кілька важливих кроків щодо відмови від ядерної зброї. Трамп дав цим діям позитивну оцінку. "Ракети вже не літають", - зазначив президент США.

18 вересня 2018-го лідери КНДР і Південної Кореї підписали угоду про денуклеаризацію Корейського півострова. Північна Корея зобов'язалася закрити випробувальний ракетний полігон "Сохе" та припинити експлуатацію пускової установки, що розташована там.

Зараз ви читаєте новину «Сміявся весь зал - своєю промовою Трамп розвеселив світових лідерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути